Privacyverklaring Meettherealme.nl (Meet the real me BV)

meettherealme.nl is de website van dating-, en relatiecoach Soraya klei, directeur van Meet the real me BV.

Meet the real me BV is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring. Op deze pagina zie je wat er gebeurt met gegevens die jij aan Meet the real me BV verstrekt.

Meet the real me BV

Rozenstraat 8                  –              

1541 DN   Zaandam       –              

M          info@meettherealme.nl

T          +31614179588   

Deze verklaring is alleen van toepassing op de website meettherealme.nl niet op websites waarnaar wordt doorgelinkt.

Heb je vragen over deze privacyverklaring, stuur dan een mail.

Gebruik van jouw persoonsgegevens

Op de website en bij het afnemen van diensten en producten van Meet the real me BV laat je (persoons)gegevens achter. Meet the real me BV vraagt alleen om de meest noodzakelijke gegevens. Je mailadres is nodig om je bijvoorbeeld het tweewekelijkse inspiratiemagazine of gratis e-books of e-training te kunnen sturen; je voornaam wordt gebruikt om e-mails te personaliseren.

Persoonsgegevens

Welke persoonsgegevens Meet the real me BV verwerkt, hangt af van de functies die je gebruikt op de website (denk daarbij aan het reageren op blogs, het aanvragen van het gratis e-book) en van de producten en diensten die je afneemt:

  • voornaam
  • achternaam
  • geslacht
  • mailadres
  • telefoonnummer
  • adresgegevens
  • bankrekeningnummer
  • inloggegevens
  • informatie die je invult op de website, zoals een reactie op een blogartikel of een bericht in het contactformulier
  • technische gegevens zoals je IP-adres, MAC-adres, zogeheten identifiers in cookies en jouw surfgedrag op de website
  • gegevens over jouw activiteiten op onze website

Doeleinden

Meet the real me BV verwerkt deze gegevens voor een of meer van de volgende doeleinden:

  • zodat je gebruik kan maken van alle functies op de website
  • om je te bellen of e-mailen als dit nodig is om een dienst te kunnen leveren of antwoord te geven op vragen
  • om jou te informeren over wijzigingen van onze producten en diensten
  • voor marketingdoeleinden, zoals is toegestaan volgens de wet (elke mail bevat een uitschrijflink)
  • om jouw gedrag op de website te analyseren en zo de website te optimaliseren
  • om het aanbod af te stemmen op jouw voorkeuren.

Meet the real me BV is daarnaast gebonden aan wettelijke, administratieve verplichtingen en heeft bijvoorbeeld bepaalde gegevens nodig voor de belastingdienst.

Websitebezoekers jonger dan 16 jaar

Meet the real me BV heeft niet de intentie gegevens te verzamelen van websitebezoekers jonger dan 16 jaar. Het is echter niet mogelijk om de leeftijd van bezoekers te controleren. Beschikt Meet the real me BV ongewild over gegevens van jouw kind, neem dan contact op om deze informatie te laten verwijderen.

Bewaartermijn

Meet the real me BV bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt noodzakelijk.

Websitedata zijn 26 maanden inzichtelijk, maar deze zijn niet naar jou te herleiden omdat de data geanonimiseerd worden.

Meet the real me BV bewaart de administratie tot 7 jaar terug (wettelijke bewaartermijn Belastingdienst).

Schrijf je je uit van de mailinglijst, dan blijven je gegevens nog maximaal enkele dagen tot een week in het e-mailprogramma staan voordat de verwijdering verwerkt is.

Persoonsgegevens delen met derden

Meet the real me BV verkoopt jouw gegevens niet aan derden. Wel verstrekt Meet the real me BV gegevens aan externe partijen als dat nodig is voor de levering van producten of diensten en om te voldoen aan wettelijke verplichtingen.

Zo maakt Meet the real me BV gebruik van een externe partij voor de afhandeling van iDeal-betalingen, de accountant verwerkt de administratie en je gegevens liggen opgeslagen in een e-mailmarketingsysteem.

Bij het verstrekken van jouw gegevens aan een externe partij legt Meet the real me BV in een bewerkersovereenkomst vast dat jouw gegevens niet voor andere doeleneinden mogen worden gebruikt en worden verwijderd zodra ze niet meer nodig zijn. Zo zorgt Meet the real me BV voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens bij externe partijen.

Cookies en profilering

Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone. Meet the real me BV gebruikt functionele, analytische en marketing cookies.

Door jouw gegevens – handmatig of met behulp van cookies – te combineren, kan Meet the real me BV jou gerichtere content sturen en bijvoorbeeld beter aansluiten bij jouw interesses, voorkennis en producten die je al hebt gekocht.

Bij jouw eerste bezoek aan meettherealme.nl ben je geïnformeerd over de cookies die Meet the real me BV gebruikt en heb je al dan niet toestemming gegeven voor het plaatsen van marketing cookies. Die toestemming is met een toestemmingscookie opgeslagen, zodat je niet bij elk bezoek een cookiemelding krijgt.

Je kunt je toestemming op de cookie-pagina altijd aanpassen of intrekken. Op die pagina staat ook het volledige overzicht met de cookies die Meet the real me BV gebruikt. Hier alleen een korte toelichting.

Functionele of technische cookies

Functionele (technische) cookies zorgen ervoor dat de website goed werkt op alle apparaten en in alle browsers. Deze cookies slaan geen persoonsgegevens op. Ook de cookie die jouw cookie-toestemming opslaat, valt in deze categorie.

Analytische cookies

Diensten zoals Google Analytics maken gebruik van analytische cookies. Zo ziet Meet the real me BV hoe bezoekers de website gebruiken, wat populaire pagina’s zijn, en langs welk kanaal mensen op de website terechtkomen.

Google Analytics gebruikt voor de statistieken de IP-adressen van websitebezoekers. Theoretisch is het mogelijk om op basis van een volledig IP-adres meer informatie over een bezoeker te achterhalen, ook al is dat niet toegestaan.

Toch maakt Meet the real me BV voor de zekerheid gebruik van IP-masking. Google Analytics verwijdert de laatste cijfers van IP-adressen voordat deze worden gebruikt en opgeslagen. De gegevens komen dus niet terecht bij Google.

Marketing of tracking cookies

Marketing cookies, ook wel tracking cookies genoemd, houden jouw surfgedrag bij zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden.

Autorespond

Meet the real me BV gebruikt Autorespond voor het versturen van e-mails. Als je bijvoorbeeld een gratis e-book aanvraagt of een dienst aanschaft, komen je gegevens terecht bij Autorespond.

Autorespond houdt bij welke pagina’s mensen op de website bezoeken. Zo weet Meet the real me BV bijvoorbeeld of een e-mailcampagne succesvol is. Ook is het mogelijk om e-mails naar een specifiek deel van de mailinglijst te sturen.

 

Course-flow

De programma’s worden in de software-applicatie van Course-flow aangeboden. Daar werk je alle oefeningen uit, beantwoord vragen en neemt deel in de communities als je dat wilt.

 

Social media

De Facebook-pixel houdt bij welke Facebook-bezoekers meettherealme.nl bezoeken. Op basis daarvan is het onder andere mogelijk advertenties te maken, specifiek voor de mensen die een bepaalde pagina hebben bezocht.

Je kunt heel gemakkelijk berichten van deze website delen. Voor de social share buttons gebruikt Meet the real me BV cookies. Meet the real me BV heeft geen inzage in de gegevens die social media verzamelen. Hoe zij omgaan met gegevens, vind je in hun privacy statements.

Bekijk de privacy policy van Facebook | Twitter | Pinterest

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Ontvang je de nieuwsbrief, dan kan je je altijd met één klik uitschrijven. Mocht je je gegevens willen wijzigen of je tussendoor afmelden voor de mails vanMeet the real me BV, stuur dan een mail of vul het contactformulier in.

Gegevens waarvoor een wettelijke bewaartermijn geldt, kun je niet laten verwijderen.

Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging, verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar info@meettherealme.nl

Beveiliging

Met up to date beveiligingsmaatregelen beperkt Meet the real me BV de kans op misbruik van je gegevens. Denk aan verlies van je gegevens (datalek) en ongevraagde wijzigingen. Alleen de noodzakelijke personen hebben toegang tot de gegevens. Deze toegang is goed afgeschermd.

De website heeft een SSL-certificaat, herkenbaar aan het groene slotje in de adresbalk: alle gegevens die je verstrekt, worden via een versleutelde verbinding verzonden.

Heb je een klacht?

Als jij het idee hebt dat jouw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op. Dat geldt ook bij vragen of klachten rond de verwerking van jouw persoonsgegevens door Meet the real me BV.

Mochten we er samen niet uitkomen, dan heb je op grond van de privacywetgeving het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Zaandam, Januari 2021