Wie zijn wij?

Soraya Klei

"Mijn doel is om mensen te coachen in de liefde, en ze te ondersteunen in het creëren van hun eigen geluk!"

 

Mijn carrière ben ik begonnen in de hotellerie.

Van het restaurant tot aan de front office, heb ik de gasten kunnen verblijden met mijn sociale eigenschappen, lach & service! Tijdens mijn werk heb ik altijd een luisterend oor gehad, beetje bij beetje ben ik daar wat mee gaan doen. Ik heb immers altijd al de interesse gehad in mens en relaties. 

In mijn verleden als alleenstaande moeder van twee, met een zoon die een beperking heeft (Syndroom van down). Weet ik hoe het is om jezelf te verliezen in een relatie. Daten, teleurstelling & afwijzing heb ik aan den lijve ondervonden. Het terugvinden van mijn eigenwaarde en zelfvertrouwen heeft mij gered van total self destruction. 

Inmiddels geniet ik al 6 jaar, met mijn nieuwe partner van mijn eigen succesverhaal in de liefde. Wij zijn verloofd, hebben samen 2 kinderen en ben ik nu moeder van 4.

Mijn doel is om mensen te coachen in de liefde, en ze te ondersteunen in het creëren van hun eigen geluk!

Met een diploma (dating & relatie coach) en als ware ervarings deskundige, kan ik jouw helpen met het vinden van de juiste partner.

Ben jij klaar voor jouw succesverhaal? Meld je dan nu aan!

Danicey Bergen

"Mijn doel is een platform creëren, waar mensen elkaar in een ongedwongen sfeer kunnen ontmoeten!

 

Ik ben werkzaam in de zorg, en evenmenten sector.

Mijn partner en ik zijn al vier jaar gelukkig samen en hebben 2 kinderen.

Als vrijgezel was ik opzoek naar een ontmoetings plek voor singles. Zelf ben ik een keer uitgenodigd op een date event. Ik kreeg daar zoveel inspiratie en leuke connecties, waardoor mijn interesse voor het organiseren van dating events is gegroeid.

Mijn doel is een platform creëren,  waar mensen elkaar in een ongedwongen sfeer kunnen ontmoeten.

And here it is! Meet - Events, ik zal alle soorten - informele ontmoetingsplaatsen en wereldreizen managen. Onze evenementen hebben verschillende thema's zoals comedy-uren, kooklessen, workshops en retreats.

Wil je bij een event aanwezig zijn? Schrijf je in voor onze selectie ronde!